Gábor Andrea

Gábor Andrea

Gábor Andrea

Banki, pénzügyi, illetve kereskedelmi és média területen közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelynek során pénzügyi és kereskedelmi folyamatok elemzésével, tervezésével, ehhez kapcsolódóan statisztikák, riportok készítésével foglalkozik. A Magyar Nemzeti Banknál eltöltött 13 év után, ahol a kereskedelmi bankok működésével kapcsolatos elemzések készítése során alapos ismereteket szerzett a magyar bankrendszer működéséről, a pénzügyi folyamatok alakulásának trendjeiről, egy FMCG kereskedelmi cégnél vezette a pénzügyi/kontrolling területet 2003-tól. Ennek keretében a kintlévőség kezelés, banki kapcsolattartás, kereskedelmi és termék-kontrolling képezte a fő területeket. 2007-ben vezető kontrollerként egy nemzetközi hátterű építőipari cégnél helyezkedett el, ahol költségtervezéssel, likviditási tervek készítésével, pénzügyi műveletek nyomon követésével foglalkozott. Ezt követően egy nemzetközi tulajdonosi hátterű országos lefedettségű média cégnél üzleti elemzőként dolgozott ahol a reklámbevételek tervezése, költségtervek és pénzügyi elemzések készítése, inventory gazdálkodás képezi a fő feladatokat. 2011-től társalapítója az adózással, számviteli szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással foglalkozó CREA-TAX Kft-nek.

Kollégáim

Gábor Attila Péter

Gábor Attila Péter
A Nemzeti Adó és Vámhivatalnál, illetve jogelődjénél az APEH-nál 1991-től ellenőrzési területen eltöltött közel 20 év után – ahol a szakmai ranglétrát végigjárva, nem csak az adóellenőrzések lefolytatásában, de ellenőrzési felsővezetőként /igazgatóhelyettesként, szakigazgató-helyettesként/ annak irányításában/meghatározásában is részt vett – egy nemzetközi konszern magyarországi adómenedzsereként dolgozott több, mint 3 évet

Seressné Benke Valéria

Seresné Benke Valéria
Az agrárgazdaságban elemző közgazdászként eltöltött 3 év után számviteli osztályvezetőként dolgozott ugyancsak 3 évet, majd a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogelődjénél az APEH-nál helyezkedett el adóellenőri munkakörben 1992-ben.