Seressné Benke Valéria

Seressné Benke Valéria

Seressné Benke Valéria

Az agrárgazdaságban elemző közgazdászként eltöltött 3 év után számviteli osztályvezetőként dolgozott ugyancsak 3 évet, majd a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogelődjénél az APEH-nál helyezkedett el adóellenőri munkakörben 1992-ben. Az adóhivatalnál eltöltött 3 év alatt elsősorban gazdasági társaságok átfogó, minden adónemre kiterjedő ellenőrzésével foglalkozott. 1995-től könyvelőként dolgozik egy bérkönyvelő cégnél, majd főkönyvelői feladatokat lát el egy adminisztrációs szolgáltatásokat nyújtó társaságnál 1998-tól. Ez idő alatt a meglévő üzemgazdász, mérlegképes könyvelői diplomája mellett mind a könyvvizsgálói, adótanácsadói végzettséget/képesítést megszerzi. Saját céget alapít szintén 1998-ban, ahol széleskörű számviteli és adózási szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelynek során maximálisan támaszkodhat mind az adóhatósági, mind a magánszféra különböző területein megszerzett, és szakmai képesítései által lehetővé tett tapasztalataira. Munkája során nem csak a szigorúan vett számviteli és adózási, hatósági elvárásokat/szempontokat tudja érvényesíteni, de szélesebb kitekintést és megalapozottabb feladatellátást biztosító jogi szakokleveles közgazdász diplomája alapján azok megfelelő jogi megítélése/kezelése is hangsúlyos szempont. Ez mellett igazságügyi adó- és járulék, illetve könyvszakértői tevékenységet is folytat. 2013-től társtulajdonos az adózással, számviteli szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással foglalkozó CREA-TAX Kft-nek.

Kollégáim

Gábor Attila Péter

Gábor Attila Péter
A Nemzeti Adó és Vámhivatalnál, illetve jogelődjénél az APEH-nál 1991-től ellenőrzési területen eltöltött közel 20 év után – ahol a szakmai ranglétrát végigjárva, nem csak az adóellenőrzések lefolytatásában, de ellenőrzési felsővezetőként /igazgatóhelyettesként, szakigazgató-helyettesként/ annak irányításában/meghatározásában is részt vett – egy nemzetközi konszern magyarországi adómenedzsereként dolgozott több, mint 3 évet

Gábor Andrea

Gábor Andrea
Banki, pénzügyi, illetve kereskedelmi és média területen közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelynek során pénzügyi és kereskedelmi folyamatok elemzésével, tervezésével, ehhez kapcsolódóan statisztikák, riportok készítésével foglalkozik.