Számvitel

KÖNYVELÉS, SZÁMVITELI TANÁCSADÁS

Több, mint 20 éves számviteli, könyvvizsgálati tapasztalatunkra alapozva teljes körű könyvelési és adminisztrációs szolgáltatást nyújtunk vállalkozása számára. Tevékenységünk a cégalapítás előtti tanácsadástól a folyamatos, napi könyvelési feladatok ellátásán túl kiterjed a zárlati feladatok ellátásáig.

Egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben nyújtunk könyvviteli szolgáltatást, az esetek többségében az RLB-60 magyar fejlesztésű szoftver alkalmazásával. Az Ön és vállalkozása igényeinek megfelelően természetesen egyéb számviteli szolgáltatásokat, mint például egyedi ügyleti, tranzakciós tanácsadást is vállalunk.

Számviteli, könyvviteli szolgáltatás keretében körében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • könyvelési és kapcsolatos adminisztrációs tevékenységek ellátása
  • adóbevallások elkészítése és elektronikus benyújtása
  • az éves könyvvizsgálat előkészítése,
  • egyéb pénzügyi adatszolgáltatások a tulajdonosok részére, illetve a banki hitelfelvételhez szükséges adatszolgáltatások elkészítése
  • számviteli szabályzatok felülvizsgálata
  • számviteli tanácsadás.

A számviteli jogszabályok naprakész ismerete, az ismeretek megfelelő hasznosítása az adózással összekötve ma már nélkülözhetetlen a mindennapi gazdasági életben. Elengedhetetlen, hogy a számvitel folyamatai naprakészen megfeleljenek a törvényi, jogszabályi előírásoknak. Ezért a könyvelési szolgáltatásunk mellett támogatást nyújtunk a számviteli szabályzatok elkészítésében, a létező szabályzatok aktualizálásában, a számviteli nyilvántartások, a könyvvezetés folyamatos szabályszerű működtetésében, valamint az esetlegesen felmerülő új gazdasági események megfelelő kezelésében. Segítünk a számviteli folyamatok és információk feltérképezésében, rendszerezésében, ami alapján készek vagyunk megfogalmazni, konkrét javaslatok szintjén, azokat a fejlesztéseket, amelyek hozzájárulnak a hatékony zárási folyamatok kivitelezéséhez.